януари 30, 2023

На любовника на Глория му се носи славата на новия Коко Динев (Подкарал фолкаджийките наред – Подробности)

Младокът си падал по застаряващи фолк звезди

https://kliuki.net/bg-kliuki/na-lyubovnika-na-gloriya-mu-se-nosi-slavata-na-noviya-koko-dinev-podkaral-folkadzhiykite-nared-podrobnosti/197613 Kliuki.net
На любовника на Глория му се носи славата на новия Коко Динев (Подкарал фолкаджийките наред – Подробности)

Добромир, новият любовник на Глория е напът да се превърне в новия Коко Динев. От сега му се носи слава на жребец, който с пада по зрели фолкаджийки. Хем имат пари, хем са зажаднели за секс и ласки в леглото.

Преди да се озове в леглото на 50- годишната  Глория мачото имал афера с друга фолк звезда. Татяна го ползвала за секс игричка, но примата на фолка го надушила и както често се случва сред колежките от лекия жанр й го отмъкнала направо под носа най-безцеремонно.  И точно тук лъсват най скандалните подробности за хард уменията на Добри. За които разказват фолк звездите.

И докато 44-годишната Татяна е доста по-обрана в хвалбите си, като споделяла, че Добри е добър любвник, то баба Гло направо го боготвори. Тя го издигна на пиедестал, заявявайки, че я задоволява и е цар в леглото. А нощите, прекарани с него направо я подмладяват.

Явно примата на фолка цял живот е търсила такъв  мъж и сега е много доволна. Накрая сложи черта на по-възрастните си любовници и й хареса да похапва агнешко. Отказа се да сваля и наборите си, които са далеч от уменията на мускулестия единак.

Майката на Добри обаче изпаднала в шок когато разбрала с кого мачка чаршафите сина й. Не й се понравила аферата му с жена на нейните години. Щели да й се смеят, че момчето й се люби с баба. Скептично настроена била и дъщеря й (сестрата на Добромир), но тя я успокоявала, че любовта им ще е от ден до пладне.

Но в поп фолк средите се клюкари, че може и  друга чалгаджийка да се хване на въдицата на мачото (ако вече не е клъвнала) , въпреки, че той е с празен портфейл, а не с дебел като на Коко Динев.