март 29, 2024

Сексимволът Йозджан Дениз се венча за трети път (Младоженците с приказен меден месец в Дубай + Снимки от тържеството)

Турският Ромео Йозджан Дениз мина под венчило за… трети път

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/seksimvolat-yozdzhan-deniz-se-vencha-za-treti-pat-mladozhencite-s-prikazen-meden-mesec-v-dubay-snimki-ot-tarzhestvoto/199561 Kliuki.net
Сексимволът Йозджан Дениз се венча за трети път (Младоженците с приказен меден месец в Дубай + Снимки от тържеството)

Крахът на предишните му два брака явно не спира ентусиазма на актьора, когато става дума за жени. Напук на трагичния си опит в граденето на семейство той успя да си организира сватба за трети път. Щастливката е Самар Дадгар, в която се влюби след раздялата с Фейза Актани. Бившата дори го нападна с официално дело за тормоз, но за щастие, изходът бе благополучен за днешния младоженец.

Йозджан Дениз е сред най-разпознаваемите турски актьори и неведнъж е красял и екраните в България. Кариерата му дори не е толкова интересна, колкото впечатление прави пикантният му интимен живот. Успехите му в сапунките поне са постоянни, докато напъните му да остане семеен мъж, все удрят на камък.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Özcan Deniz (@ozcandeniz)

Според слуховете дори майка му не е съгласна с поредния му брак и на практика не присъствала на сватбата. Категоричното решение на жената било продиктувано от неразбирането ѝ защо изобщо синът ѝ трябва да се жени, при положение че има дете и два брака зад гърба си. Неочакваните скандали в семейството преминаха границата, когато майката направи изявление в прав текст, че не желае по никакъв начин нова снаха. Е, Йозджан Дениз направи своя избор – Самар Дадгар. Да им е честито!

Източник: woman.bg