април 19, 2024

18+! Диона стана за срам в мрежата (Взеха я за магистрална труженичка заради неприлични снимки )

Диона стана за срам заради неприлични снимки

https://kliuki.net/skandali/18-diona-stana-za-sram-v-mrezhata-vzeha-ya-za-magistralna-truzhenichka-zaradi-neprilichni-snimki/197153 Kliuki.net
18+! Диона стана за срам в мрежата (Взеха я за магистрална труженичка заради неприлични снимки )

Диона стана за срам в мрежата заради неприлични снимки. Фолк певицата демонстрира потресаващ външен вид, а кадрите предизвикаха смут в мрежата. Изпълнителката бе сравнена с магистрална труженичка, заради фотосите, на които позира с облекло по-подходящо за филм за възрастни, а не за фолк певица. И въпреки че на представителките на лекия жанр отдавна им се носи славата, че не се занимават само с музика, изцепката на Диона възмути не само почитателите й.

Семейството на певицата се черви от срам, защото фолк звездата лъсна по задни части в мрежата. Провокативната фотосесия е твърде далеч дори от някои специализирани сесии на нейни колежки, свързани с новите й клипове. Даже цариците на провокацията и скандала - Андреа, Галена и Мария, биха били скандализирани от пошлия начин по който Диона се докара, за да привлече внимание към себе си.

18+! Диона стана за срам в мрежата (Взеха я за магистрална труженичка заради неприлични снимки )

"Приличаш на труженичка! Каква ти е цената?!", ехидно пишат коментари под снимката на Диона нейни фенове. Други пък я питат "Не те ли е срам да се показваш така пред феновете си. Особено след като сред тях има и деца?",  задавайки и горещия въпрос - дали семейството й приема начина й на работа.

Диона стартира кариерата си като рап певица, но тъй като там не успя да натрупа популярност, смени жанра и бързо се наложи. Наред с фрапантния външен вид и музиката, която е по-подходяща за маса, певицата явно реши да спечели внимание и с още повече провокации. Фактът, че стига до такива крайности обаче, накара мнозина да се запитат, толкова ли й липсва талант, че трябва с подобни изпълнения да печели популярност...

18+! Диона стана за срам в мрежата (Взеха я за магистрална труженичка заради неприлични снимки ) - Снимка 2

сн. Блиц