март 28, 2024

Глория – с крив нос, Ася Капчикова събира очите в точка (Звездите полудяха по "артрисунки" – Снимки)

На бас, че не сте виждали някои от звездите ни толкова грозни!

https://kliuki.net/bg-kliuki/gloriya-s-kriv-nos-asya-kapchikova-sabira-ochite-v-tochka-zvezdite-poludyaha-po-artrisunki-snimki/197742 Kliuki.net
Глория – с крив нос, Ася Капчикова събира очите в точка (Звездите полудяха по "артрисунки" – Снимки)

Последен писък в социалните мрежи стана изкуствен интелект, който уж “рисува” родните ни надежди по хубост и гордост. И макар почти всички вече да са се разписали с “разхубавяването”, сполучливите трансформации осезаемо липсват. Така например Глория успя да блесне с необичайно крив нос, който дори и да беше пипнат от специалист, щеше да стане дваж по-хубав. Един от кадрите ѝ пък направо си я изкарва кривогледа, друг – абсолютно копие на Николета Лозанова.

Именно кривогледството явно е доста харесвано от интелигентния помощник, защото и Ася Капчикова например събира очите в точка. Плеймейтката отива и по-далеч в трансформацията си. От нейните снимки пък се вижда, че програмата ударно е напомпала и гърдите ѝ. Не че ѝ липсват, ама ако може още да се понадуят, защо не?

Снимка: Инстаграм

Прясна аватарка е и Симона Загорова, която е доста по-обрана от майка си в изпълнението. Запазена марка обаче и тук са кривогледите очи, които буквално отрезвяват всеки прехласнат по модела поглед. На какво се дължат въпросните гафове, никой все още не е изкоментирал. Щом им харесва да не фокусират поглед, явно ще трябва да ги харесаме и ние. Модерно е все пак!