януари 27, 2023

Христина Витанова отмъкнала новия си от половинката му!

https://kliuki.net/kliuki/hristina-vitanova-otmaknala-noviya-si-ot-polovinkata-mu/145178 Kliuki.net
Христина Витанова отмъкнала новия си от половинката му!

Христина Витанова ще се окаже не по-различна от любовниците на Благой Георгиев

Христина Витанова далеч не е такава светица, каквато я изкарват

Христина Витанова доскоро будеше единствено съжаление у хората заради невярната си половинка Благой Георгиев. Гимнастичката определено спечели симпатиите на феновете с факта, че търпеливо понасяше изневерите на футболиста при това в продължение на години. И когато преди няколко месеца раздялата (поредната) между двамата стана факт, форумци отново побързаха да скочат с обвинения срещу Джийзъса, че не оценява жената до себе си и я мами с всякакви златотърсачки.

[caption id="attachment_83561" align="alignright" width="300"]Христина Витанова сваля обвързан мъж Христина Витанова сваля обвързан мъж[/caption]

Истината обаче се оказа малко по-различна. Цяла седмица преди Благой Георгиев да бъде изловен с Биляна Евгениева, половинката му е поискала да се разделят. При това заради друг мъж. И това далеч не е всичко. Оказа се, че Христина Витанова е хвърлила око на Младен Самуилов, син на петролния бос Жоро Самуилов и един от най-желаните ергени в страната. Който обаче си има сериозна, дългогодишна приятелка, с която дори се замисляли за семейство.

Явно фактът, че нейното семейство неведнъж е било разбивано от такива като нея, ни най-малко не смущава гимнастичката. И тя с удоволствие щъка напред-назад с Младен, който все още се води обвързан с гаджето си. Двамата дори бяха изловени това лято на Лозенец още от тогава тръгнаха слуховете, че именно той е в основата на разрива между Христина Витанова и Благой, припомнят от Hotarena.net.

Преди няколко вечери папараците на Николета Лозанова отново я изловиха в неговата компания, като заедно с тях беше и близката дружка на Витанова Алисия. Която също преди години орева света заради жени, крадящи мъже от другите им посестрими.

Явно обаче, в зависимост от ситуацията, непоносимостта й към крадлите на чужди мъже, изчезва. Тъй като певицата не крие, че подкрепя приятелката си в избора й на мъж. Нищо, че той вече си има друга половинка.