април 19, 2024

Карен на Златка Райкова неузнаваем: Вижте арменеца преди корекциите(Снимки)

Карен Хачатрян сега и преди нищо общо, арменецът доста се е потрудил да впечатли жените

https://kliuki.net/bg-kliuki/karen-na-zlatka-raykova-neuznavaem-vizhte-armeneca-predi-korekciitesnimki/199524 Kliuki.net
Карен на Златка Райкова неузнаваем: Вижте арменеца  преди корекциите(Снимки)

Златка Райкова е от ония плеймейтки, чиито мъже винаги впечатляват мадамите. Преди тя живееше с Благо Джизъса, който стана известен на цяла България с многобройните си татуси по цялото тяло, с изкуственото си чене, с подредени едри зъби като  фаянс и с тена си като на човек, роден на Карибите,

След неочакваната раздяла на бившите Райкова почти мигновено се залюби със сегашния  си любим, който спокойно може да мине за брат на Джизъса. Арменецът ма същия тъмен тен като футболиста и големи бели зъби,, които изглеждат все едно са му се паднали като бонус от пакет „Лъки бой” , само дето многото татуси липсват.

Карен на Златка Райкова неузнаваем: Вижте арменеца  преди корекциите(Снимки)

От снимки на Карен от преди 3 години се разбира, че арменецът,  който е наполовина руснак не се е родил с тези зъби, нито с такъв мургав тен на кожата.

Карен на Златка Райкова неузнаваем: Вижте арменеца  преди корекциите(Снимки) - Снимка 2

От фотоса става ясно, че преди Карен е не само неузнавам, но е положил много усилия да завъди тъмния тен, а дентален специалист бая се е потрудил върху ченето на мачото, за да подреди зъбите в устата му. И макар, че арменецът не е с такъв  запомнящ се вид е изглеждал добре, но съвсем различно.

Карен на Златка Райкова неузнаваем: Вижте арменеца  преди корекциите(Снимки) - Снимка 3

Източник: Лупа.бг