април 24, 2024

Взе се в ръце! Райна си връща формата, ударно сваля килограми (Снимки)

Райна се връща на фронта сред стройните певици

https://kliuki.net/bg-kliuki/vze-se-v-race-rayna-si-vrashta-formata-udarno-svalya-kilogrami-snimki/197038 Kliuki.net
Взе се в ръце! Райна си връща формата, ударно сваля килограми (Снимки)

След като доста се беше позакръглила, певицата явно е взела нещата в свои ръце. По всичко личи, че хапването напоследък не ѝ достига и това има очаквания ефект. Пухкавите форми, които разхождаше доскоро, вече липсват. На тяхно място все повече се открива старата Райна, за която идеалната фигура беше ежедневие.

Постоянните пътувания по света и у нас може би също са изиграли своята роля. Фолкаджийката буквално не се спира на едно място, а дали посещава и редовно залата, е отделен въпрос. С идването на зимата повечето хора обикновено напълняват. В случая обаче певицата изглежда се е стегнала и е решила да възвърне позабравената си слава.

През летните месеци тя ударно трупаше килца и на практика никога не я бяхме виждали толкова пухкава. Разбира се, годинките си минават и метаболизмът се забавя. Райна вероятно също не прави изключение. Е, след като изгорят и фойерверките от новата любов, е време нещата да влязат в стария коловоз. Така новата ѝ визия няма нищо общо със “закръглените” снимки от лятото. Предвид и светлите цветове, на които набляга попфолк дивата, резултатите се виждат и с просто око. Да живеят диетите и тренировките, а отслабването да е трайно!