март 28, 2024

Яна Димитрова настройва Петко срещу малкия Виктор?!

https://kliuki.net/kliuki/yana-dimitrova-nastroyva-petko-sreshtu-malkiya-viktor/142383 Kliuki.net
Яна Димитрова настройва Петко срещу малкия Виктор?!

Бременната танцьорка се възползвала от положението си, за да се оплаква от малчугана

Яна Акимова изобщо не си поплюва. Танцьорката, която успя да впримчи в брак един от най-желаните ергени в страната - Петко Димитров, е подела истинска кампания срещу сина му от Мария Игнатова - Виктор. Яна, за която отдавна се говори, че ревнува зверски от водещата на "Господари на ефира", сега видяла чудесна възможност да се отърве от малчугана.

[caption id="attachment_60295" align="alignleft" width="300"]Яна Димитрова се опитва да настрои Петко срещу сина му Яна Димитрова се опитва да настрои Петко срещу сина му[/caption]

Новоизлюпената госпожа Димитрова използвала бременността си, за да се оплаква постоянно от детето. Танцьорката не спирала да мрънка, че момченцето е прекалено палаво и шумно и й пречи да си почива. Нещо, което било изключително важно за жена в нейното положение, не спирала да изтъква Яна, издават запознати. Целта й обаче била съвсем друга - да ограничи срещите между малкия Виктор и баща му.

По този начин и самият бизнесмен не се усещал, че новата му съпруга постепенно го отдалечава от сина му. Майката на Виктор виждала какво се случва, но не искала да вдига излишни скандали. Още повече, че Петко редовно плащал издръжката за Виктор. Мария Игнатова обаче се притеснявала сериозно, че тактиката на Яна може и да сполучи и Петко да се отдалечи от първородния си син, издават от Агенция ПИК.