септември 28, 2023

Позор! Баджаначката на Николина Ангелкова обслужвала политици за пари?

Сред вип клиентите на Михаела Цветанова бил и Кирил Петков, шушукат в парламента

https://kliuki.net/skandali/pozor-badzhanachkata-na-nikolina-angelkova-obsluzhvala-politici-za-pari-4/206803 Kliuki.net
Позор! Баджаначката на Николина Ангелкова обслужвала политици за пари?

Гнусни слухове за политически разврат и проституция витаят около новата хубавица, изритала Николина Ангелкова от спалнята на съпруга й Христо. Вещи в софийските потайности се кълнат, че 32-годишната Михаела Цветанова е направила много повече за сближаването между ГЕРБ и ПП, отколкото Мария Габриел и Николай Денков, взети заедно.

 

Маркетинг директорката на Sotheby’s International Realty, която е и новата жена на собственика - строителния бизнесмен Христо Ангелков, била част от мрежа за елитни компаньонки, тренирани от вещи сводници да задоволяват мръснишкия нагон на депутати, министри, шефове на агенции, висши полицаи и “вся остальная сволочь”, ядяща от държавната хранилка.

 

Запознанството й с бившия мъж на още по-бившата министърка на туризма от ГЕРБ станала именно по тази линия. “Мишето”, както дамата е позната в бранша, била ангажирана и стоварена с лимузина в скъп планински хотел, заедно с още десетина платени “политически сътруднички” за да подслади тежък “работен” семинар на вип активисти от “Продължаваме промяната”, заседаващи в компанията на едри комисионери и бенефициенти на обществени поръчки. 

 

Там бил и шефът на родния Sotheby’s Христо Ангелков, който веднага си я заплюл за двата дни от престоя. Това не е първият ангажимент на Цветанова в полза на хората на Кирил Петков, редят вътрешни лица. Тя била сред най-проверените им кадри за разтуха и ако вярваме на източниците си, дори самата Лена Бориславова ревнувала бясно от оправната мацка. В публичното пространство се размята снимка на Кирил Петков, прегърнал страстно Михаела. От другата му страна е бившата адреналинка Жасмина, която някога също практикуваше древната професия, но вече е почтена съпруга и носи фамилията Маджид.

 

Въпреки, че тогавашната му жена Николина е сред върхушката на ГЕРБ, Христо Ангелков предпочитал компанията на променкаджиите. Нещо повече - негови кумове са не кои да е, а самият Даниел Лорер и съпругата му Виолета.

 

Така в танци, шеги и закачки, г-ца Цветанова му станала любимка и лека полека от клиент, той се издигнал до неин постоянен любовник, а по-късно и до годеник. И не само това - без да подозира, че новата му малка женичка го е овековечила в цяла папка креватни СРС-та, босът на Sotheby’s я пуснал в кошарата, правейки я маркетинг директор на елитната световна фирма за недвижими имоти. Какво мислят чуждестранните притежатели на бранда за факта, че у нас за имиджа им се грижи платена труженичка, оставаме в неведение.

 

Както читателите могат да се досетят, отговорната работа, вършена от Михаела Цветанова, не била по силите на класическите хостеси и бръмчалки. Сутеньорите, които апропо, били бивши служители на службите, наемали прилични на вид, добре образовани и лустросани кокони като нея, които да пускат за развлечение на участниците във властта. Излишно е да казваме, че хубавелките щателно филмирали и записвали костюмираните си клиенти , а босовете им разполагали с дебела порно колекция срещу де що има властник.

 

Кога ще лъсне участието на Христо Ангелков в перверзните оргии на управляващите и как това ще рефлектира върху репутацията на Sotheby’s, предстои да видим.

Източник: Уикенд, crimesbg.com