февруари 29, 2024

Разврат! Топжурналистката от bTV Ванина Недкова – сексиграчка на Емо Негъра от “Бесо”

Оборотната репортерка натискала съмнителния бизнесмен да се разведе, точела го за кеш като прахосмукачка

https://kliuki.net/skandali/razvrat-topzhurnalistkata-ot-btv-vanina-nedkova-seksigrachka-na-emo-negara-ot-beso-2/211649 Kliuki.net
Разврат! Топжурналистката от bTV Ванина Недкова – сексиграчка на Емо Негъра от “Бесо”

Грозен сексскандал, хвърлящ мазно петно върху репутацията на bTV зрее в столичния ъндърграунд. Сред гъзарите на хайлайфа върви упорита клюка, че репортерката на националната телевизия, която на всичко отгоре отразява работата на парламента, от няколко месеца е платена метреса на боса на клуб “Бесо” Емануил Лазаров, познат сред компаньонки, дедесари и нарко дилъри като Емо Негъра.

 

Единствената, която била в неведение за креватната афера с Ванинчето, е съпругата на Емо. Той със зъби и нокти пазел извънбрачното си залитане в тайна, т.к за развод не му минавало през акъла.

 

На друго мнение била пробивната журналистка. Нейна цел номер едно била да стане госпожа Лазарова, слагайки крехка ръчица върху милионите на предприемача. Дори в качеството си на тайна наложница тя смучела безсрамно парите на Негъра и често предизвиквала завист сред парламентарните репортери с тънки, 15-сантиметрови лачени токчета Balenciaga, мастийски минижупи на Balmain и екстравагантни сака от 5 бона нагоре. Разпищоленият й аутфит будел заслужено негодувание сред администрацията на Народното събрание, т.к. е в тотален разрез със строгия дрескод в законодателния храм.

 

Но подаръчета от подобен калибър били твърде недостатъчни за ценния кадър на bTV. Нейни колежки от пленарна зала я били виждали да се заглежда по скъпи коли и още по-скъпи вили в Бояна и Драгалевци.

 

В ъндърграунда се разнася слух за зверски скандал между Недкова и Емо Негъра, на който дребната му и кльощава сексиграчка крещяла като дрогирана, че няма да се раздели с него и не й пука какво щяла да каже жена му. До съседните сепарета достигнали истерични писъци и откъслечни реплики в стил: “Ти друга такава жена като мене няма да помиришеш бе! Коя е жена ти, бе? Кажи ще ми стъпи ли на малкия пръст тя на мене бе? Главата й ще навра в кенефа ако я видя” и прочие изречения, които никак не се връзват с отговорния й пост на парламентарен репортер и журналист в най-гледаната национална медия.

Разврат! Топжурналистката от bTV Ванина Недкова – сексиграчка на Емо Негъра от “Бесо”

 

 

Негъра също бил вдигнал ръце от куртизанката си, а капризите й му били дошли до гуша. Той с радост щял да й тегли шута, но се боял от последващия скандал и публично опозоряване, което Ванина заплашвала да му спретне. Хванатият в капан балък се изпуснал пред авери, че Недкова заплашвала да му прати НАП и Данъчна полиция ако я зареже. Опасенията му не били никак безпочвени, защото Ванина на времето въртяла друг извънбрачен роман с висш политик, наблюдаващ финансовата сфера.

 

Разврат! Топжурналистката от bTV Ванина Недкова – сексиграчка на Емо Негъра от “Бесо” - Снимка 2

 

Лазаров се проклинал, че навремето бил назначил невзрачното на глед к*рве за хостеса и фейсконтрол в “Бесо”, и така я допуснал до кревата и бизнес делата си. Паметливи припомнят, че преди да пробие на малкия екран, г-ца Недкова била оборотна кръчмарска мебел и отговорностите й се свеждали единствено коя своя колежка по разврат на кое сепаре да настани. За сметка на това, тв-мадамата нямала никакви задръжки в секса и щедро давала да я бият с камшици, да я връзват, поемала всевъзможни размери на всевъзможни места и общо взето нямало перверзия, която да не задоволи. Поне така Емо Негъра я хвалел пред съдружници и другари на чашка.

 

Разврат! Топжурналистката от bTV Ванина Недкова – сексиграчка на Емо Негъра от “Бесо” - Снимка 3

 

Ако вярваме на душманките й в медийния бранш, пътят към славата и тв-камерите бил постлан с доста събути слипове и боксерки на важни държавни мъже, които й помогнали да се издигне на по-високо ниво. Грозните сплетни редят, че от висините на парламентарен репортер днес Ванина Недкова не изневерявала на бардашкия си манталитет - нито като изказ и речник, нито по дела.

 

Разврат! Топжурналистката от bTV Ванина Недкова – сексиграчка на Емо Негъра от “Бесо” - Снимка 4

 

“Всъщност тя просто денем държи микрофона, а нощем - мъжките достойнства на поредния си спонсор”, реди бивша нейна колежка от “Бесо”, потресена от безочието на новата звезда.

Източник: crimesbg.com