април 30, 2024

12-годшната Никол Божинова посрещна рожден ден в нощен бар (Тийнейджърката купонясва в момичешка компания – Снимки)

Въпреки, че роди втора дъщеря Николета Лозанова подсигури на Никол луксозен рожден ден

https://kliuki.net/bg-kliuki/12-godshnata-nikol-bozhinova-posreshtna-rozhden-den-v-noshten-bar-tiyneydzharkata-kuponyasva-v-momicheshka-kompaniya-snimki/220852 Kliuki.net
12-годшната Никол Божинова посрещна рожден ден в нощен бар (Тийнейджърката купонясва в момичешка компания – Снимки)

Никол Божинова отпразнува 12-ия си рожден ден изцяло в момичешка компания. Майка й Николета й вдигнала луксозна дискотека в нощно заведение. В която били поканени само момичета. Явно по желанието на рожденичката не било поканено нито едно момче от познатите на малката госпожица.

Даже брат й Валери Божинов отсъствал от партито. Най-вероятно синът на Алисия не е бил поканен от родната си сестра. Но мама Николета, която е с бебе на ръце присъствала на купона на тийнейджърките. Като осигурила за настроението на момчетата да се погрижи тяхната любима певица Биляниш.

Тържеството се провело в бар вчера вечерта. Който бил затворен за външни посетители. А Никол и компанията й  се забавлявали до насита под звуците на хитовете на Биляна Лазарова. На които танцували без да бързат за вкъщи. Защото момичетата са във ваканция и могат да купонясват колкото им се иска.

Предния си рожден ден Никол Божнова посрещна в Париж заедно с майка си. Но тази година заради раждането на невръстната си сестричка подобна луксозна екскурзия се оказа невъзможна. 12-годишната госпожица вече е на ти с инфлуенсърството и се старае да не изложи мама и татко  в социалните мрежи.

Източник:Хотнюз