October 16, 2024

20-годишно момиче от Разград накара журито да настръхне в „Гласът на България” (Виктория Благоева даде заявка да спечели шоуто)

Уникален глас, брилянтно изпълнение, аплодира я публиката

https://kliuki.net/bg-kliuki/20-godishno-momiche-ot-razgrad-nakara-zhurito-da-nastrahne-v-glasat-na-balgariya-viktoriya-blagoeva-dade-zayavka-da-specheli-shouto/232045 Kliuki.net
20-годишно момиче от Разград накара журито да настръхне в „Гласът на България” (Виктория Благоева даде заявка да спечели шоуто)

В предпоследния кастинг на тъмно в „Гласът на България” изгря нова звезда. А тя се казва Виктория Благоева от Разград. Талантливото момиче накара журито в музикалното шоу да настръхне с изпълнение на френската песен „Volia”.  Вдигна цялата публика на крака, която я аплодира за брилянтно изпълнената не леката песен.

Естествено се обърнаха и четирите стола на журито. Мария Илиева не спести похвалата си и й предрече, че ще спечели формата. А Дара, която я прие в отбора си призна:”Ти си уникална, няколко пъти настръхнах!”

Чаровното момиче в момента следва в Медицинския варненски университет, обвързана е с гадже, бивш вратар на „Лудогорец”. Владимир Русанов прекъсва спортната кариера и заради нея се мести във Варна.

Талантливата участничка сподели, че около нея е пълно само със спортисти – баща й културист, а нейния дядо е екс борец. Няма музиканти, от които да е наследила таланта си да пее.

Зрителите като един избухнаха с коментари в социалната мрежа: „Вики направи най-доброто изпълнение на сцената на шоуто до този момент. Разплака ме, браво дете, каквото и да се случи от тук нататък не спирай да се занимаваш с пеене!”, „Перфектна, тя ще е Гласът на България този сезон!”, „Беше достойна за златен бутон, наистина разказа приказка!”

Източник: България днес