май 17, 2024

3 са ѝ малко! Иво Карамански-младши натиска Антоанет Пепе за бебе (Блогърката не ще четвърто)

Наследникът на Иво Карамански май се е повживял в ролята си на татко

https://kliuki.net/bg-kliuki/3-sa-malko-ivo-karamanski-mladshi-natiska-antoanet-pepe-za-bebe-blogarkata-ne-shte-chetvarto/204859 Kliuki.net
3 са ѝ малко! Иво Карамански-младши натиска Антоанет Пепе за бебе (Блогърката не ще четвърто)

Откакто се загаджи с Антоанет Пепе, младежът на практика се превърна в пастрок на нейните три деца. Невръстните малчугани вероятно са му повлияли и той сериозно се е ориентирал към правенето на собствено дете. За жалост, многодетната му приятелка е тази, която за момента блести с повече здрав разум. Според нея моментът никак не бил подходящ и били нужни поне две години, за да пристъпят към такава сериозна крачка. Връзката им е все още в начален етап, макар и уж да живеят заедно. Едно бебе щяло да ги лиши от възможността да излизат. А и като сложим чертата по отношение на собствените ѝ три деца, на Антоанет едва ли ѝ е и до още едно.

Иво Карамански-младши бил по-напорист, защото това било нещо непознато за него. В момента той е на 26 години и предвид съвременните реалности наистина е по-скоро млад за толкова сериозна отговорност. Пепе, от своя страна, е вряла и кипяла в майчинството и със сигурност е по-подготвена, имайки зад гърба си опита и безсънните нощи. Така за момента Карамански ше трябва да се примири с грижите около нейните хлапета, а дали ще добутат до свой наследник, предстои да се разбере.

Източник: hotnews.bg