април 24, 2024

50-годишният Наско Лазаров обара Крисия, засипаха го с брутален хейт (Тийнзвездата реагира:Отвратителни сте!)

18-годишната певица се възмути на реакцията на потребителите във фейсбук

https://kliuki.net/bg-kliuki/50-godishniyat-nasko-lazarov-obara-krisiya-zasipaha-go-s-brutalen-heyt-tiynzvezdata-reagiraotvratitelni-ste/198671 Kliuki.net
50-годишният  Наско Лазаров обара Крисия, засипаха го с брутален хейт (Тийнзвездата реагира:Отвратителни сте!)

Снимки на от Крисия  от юбилея на Наско Лазаров, който празнува рожден ден преди месец в компанията на куп знаменитости разгорещиха страстите в социалната мрежа. Известният пиар се снима с детето чудо и с още много други известни личности, които бяха гости на юбилея му.

50-годишният  Наско Лазаров обара Крисия, засипаха го с брутален хейт (Тийнзвездата реагира:Отвратителни сте!)

Но на някои от фотосите с Крисия можем да видим как възрастния мъж е пуснал ръка на младото момиче и я е хванал за дупето. Тази снимка предизвика невероятен скандал в мрежата. А нападките към Лазаров бяха повече от брутални.

50-годишният  Наско Лазаров обара Крисия, засипаха го с брутален хейт (Тийнзвездата реагира:Отвратителни сте!) - Снимка 2

Крисия се засрами за себе си и за пиара на звездите и публикува видео, в което се вижда как Ариана Гранде е прегърната от пастор, на който ръцете му са много близко до  бюста на певицата. А в обяснения към клипа се казва, че явно свещеникът неволно е постъпил така, но на звездата никак не й е било приятно.

В профила си Крисия изригна: „Всички сте отвратителни! Не харесвам сравненията с други хора и ситуации, но тук всички започнаха да мислят не с главите си, а с очи. Подобни неща се случват по целия свят, а такива груби реакции са недопустими и некоректни.”

50-годишният  Наско Лазаров обара Крисия, засипаха го с брутален хейт (Тийнзвездата реагира:Отвратителни сте!) - Снимка 3

По думите на тийзвездата  днешните хора са станали големи егоисти и това обяснява състоянието на всичко.

Лазаров също се защити като сподели, че има Крисия за свое дете и не е направил нищо от лоши помисли.

Но потребителите са безпощадни и  пишат:”Непристойно е Господинът да си слага там ръката. Защитавам я защото е млада и няма баща. Някой може да се възползва от нея, след като няма опора.”, а това е само малка част от негативните коментари в мрежата.