април 20, 2024

Аделина на Борис Солтарийски го заряза (Красавицата го раздава сингъл в Маями – Подробности)

Борис Солтарийски май изживява криза в семейството

https://kliuki.net/bg-kliuki/adelina-na-boris-soltariyski-go-zaryaza-krasavicata-go-razdava-singal-v-mayami-podrobnosti/201003 Kliuki.net
Аделина на Борис Солтарийски го заряза (Красавицата го раздава сингъл в Маями – Подробности)

Половинката му Аделина, с която ги свързва и вече поотраснала щерка, се подвизава сама в Маями. Именно във Флорида се забавлява красавицата, след като преди месеци си стегнала багажа и заминала извън родината. Макар и да не е ясно какво прави там и защо не се прибира, слуховете за раздяла все повече се потвърждават.

Не стига че хубавицата забегнала на другия край на света, ами и успяла да изтрие всичките си общи снимки с Борис Солтарийски в социалните мрежи. Дори рожденият му ден не я накарал да трепне, камо ли да го поздрави. Така една от най-коментираните двойки у нас явно преживява сериозна криза.

Какви са причините за раздялата им, не е ясно. Певецът избягва да коментира личния си живот и по-скоро е пестелив на снимки в профилите си. Кариерата му често е на показ, но семейството остава скрито. Така и раздялата с красивата Аделина сякаш се спотаи в периферията на общественото внимание. От снимките на хубавицата се вижда, че тя прекарва времето си и с дъщеря им. Дали момиченцето се е преместило окончателно във Флорида, може би скоро ще стане ясно. В най-добрия случай и Борис ще се пренесе при тях, нали?

Източник: lupa.bg