май 02, 2024

Алек изрита Виктория от „Ергенът” като ненужна вещ (Момата стана изкупителна жертва след секс скандала)

Вместо да изгони Валерия ергенът остави без роза грозноватата Виктория

https://kliuki.net/bg-kliuki/alek-izrita-viktoriya-ot-ergenat-kato-nenuzhna-vesht-momata-stana-izkupitelna-zhertva-sled-seks-skandala/221709 Kliuki.net
Алек изрита Виктория от „Ергенът” като ненужна вещ (Момата стана изкупителна жертва след секс скандала)

Изненадващ бе снощния финал на церемонията на розата на романтичното шоу. Цял ден вилата в имението бе разтърсвана от скандали между момичетата, които се скараха жестоко с Валерия след срещата и с Алек. Изкараха я виновна за това, че ги е подвела как е правила секс с ергена.

Докато течаха разправиите кой крив кой прав между момичетата най-неусетно настъпи времето на заветната церемония. Този път любимките на Алек трябваше да получат златна роза. И ако всички се чудеха коя  дама ще отпадне сред  зрителите тръгнаха залози дали ще е Валерия, която без да иска се похвали как  Алек, че й е посегнал сексуално. Или ще е Криси която му разказа как Вал го е изложила пред всичките момичета.

Само, че този сценарий не се случи. Без роза остана Виктория Асенова която и тръгна по-много тъп начин и зрителите пишат: „Колкото и да съм я критикувала за мрънкането й не  ми  допадна колко лошо я гледаше Алек,  в случая не бе направила нищо, за да получи тоя поглед от принца.”, „Нека не се изненадваме, много безславно махнаха Виктория , изнесе им голяма част от сезона унизиха я чрез Мария , унизиха я и  чрез Теа,  накрая я изритаха като ненужна вещ и явно по-ценна им е противната Криси, с която я смениха. Много долна постъпка!”, „Вики остана разочарована от двойната среща, престана да й пука и много й личеше. Затова от продукцията решиха да я  изритат!”, са част от зрителските мнениия.

Източник:Фейсбук