май 07, 2024

Алек от „Ергенът” изгони най-незабележимата и скромна Моника (Остави в шоуто пияницата Хриси да си върти интригите)

Ергенът каза тежката си дума, Моника остана без роза, а пияната психоложка получи втори шанс

https://kliuki.net/bg-kliuki/alek-ot-ergenat-izgoni-nay-nezabelezhimata-i-skromna-monika-ostavi-v-shouto-piyanicata-hrisi-da-si-varti-intrigite/219300 Kliuki.net
Алек от „Ергенът” изгони най-незабележимата и скромна Моника (Остави в шоуто пияницата Хриси да си върти интригите)

Церемонията на розата в романтичното шоу не за първи път започна със символика. Първа с роза се обзаведе юристката Силви. Която се оплака на ергена, че всичките момичета я нападат и я определиха за вещица и черна овца в имението.  И то под давлението на кюстендилската мома, която редовно се напива и дразни с простотията си зрителите, които се чудят как е възможно да е била детски психолог.

Естествено Христиана, която до последно се съмняваше, че Алек ще изгони нея като по чудо се спаси и получи последната роза от него. А зрителите изказаха негодуванието си в социалната мрежа като написаха:”Остана тази, която съдава интриги и настройва другите!Що за психолог е и то на деца?Татуирана, с джуки, с чаша с алкохол, а си отиват скромните и незабележимите! Още ли наглите са на мода?", "Ако беше изгонил Христиана, без нея шоуто нямаше да е интересно! Не сте ли забелязали, че във всички сезони до сега първи си тръгват нормалните жени, не ни оставят без материал за хейтене!В шоуто нямат нужда от естествени и умни момичета, а обезобразени и скандални!

А Моника коментира така напускането  си:”С Алек не можахме да се сближим и да скъсим дистанцията, но иначе се оказа страхотен човек, пожелавам му да открие истинската любов тук, а аз ще я търся някъде навън!”

Източник: Стандарт нюз