май 05, 2024

Алек от „Ергенът” разрева фаворитката си Маги (Варненката плака неутешима пред камерите – Снимки)

Русокосата Маги не можа да сдържи сълзите си след решението на ергена да заведе Нани на среща

https://kliuki.net/bg-kliuki/alek-ot-ergenat-razreva-favoritkata-si-magi-varnenkata-plaka-neuteshima-pred-kamerite-snimki/222088 Kliuki.net
Алек от „Ергенът” разрева фаворитката си Маги (Варненката плака неутешима пред камерите – Снимки)

Истинска драма се случи в имението вчера когато сутринта се появи Наум и донесе на момичетата така очакваното от тях писмо. В което пише коя е щастливката, която е избрана да бъде на среща с Алек.

Маги Томова, която бе в приповдигнато настроение още от ранни зори взе поканата от Наум и побърза тя да я прочете. Явно Маги тайно се е надявала тя да е избрана за индивидуалната среща. Но,  уви. Оказа се, че на рандевуто с ергена е поканена нейната съперничка Надежда. Която ще е щастливата негова избраница.

А в писмото пишеше:”Мечтая си да напиша името ти на плажа  и да потъна в очите ти. А вътре в тях да видя отразени сбъднатите си мечти!”. А най-отдолу на романтичното послание бе написано и името на щастливката – Надежда.

Маги щом го прочете избухна в неистов плач. Не можа да сдържи избухналите емоции, все едно в сърцето й бе забит нож и  каза:”Ужасно е да прочетеш чуждо име, а не своето.Надявах се аз да съм на среща. Имам такива  силни чувства към Алек, сърцето ми страда!”

Така започна вчерашният епизод на шоуто, който не мина без скандали между момите, а завърши с изгонването на Киара, незнайно защо.

Източник:Petel.bg