юли 27, 2024

Алек след „Ергенът”: Не робувам на хорското мнение! (Вижте откровенията на бизнесмена в студиото на бТВ)

Алек се появи по телевизията и защити позицията защо си е тръгнал сам

https://kliuki.net/bg-kliuki/alek-sled-ergenat-ne-robuvam-na-horskoto-mnenie-vizhte-otkroveniyata-na-biznesmena-v-studioto-na-btv/223429 Kliuki.net
Алек след „Ергенът”: Не робувам на хорското мнение! (Вижте откровенията на бизнесмена в студиото на бТВ)

Когато се разбра как е постъпил ергена с двете си финалистки в социалната мрежа го заляха с брутален хейт. И ако някои си мислеха, че днес няма да се появи и да дава обяснения на живо, той цъфна по телевизията, за да се защити от нападките.

Срещу него се изправиха гостите на медията, сред които бяха бивши участнички в предишни сезони на шоуто, както и водещи на подкасти. Които се опитаха да му поискат обяснение какви ги е свършил.

Само, че Алек не изглеждаше толкова притеснен колкото очакваха всички. Той по скоро демонстрира спокойно и уравновесено поведение и парира нападателната вълна, издигнала се срещу него и каза:”На никого не съм обещавал фалшиви неща, а решението да не избера никоя го бях взел преди срещата с майка. Изкарах до  финала, благодарение на собствена стратегия, но истината е, че никое от момичетата не успя да ме докосне. Влязох да открия моето момиче, и на никоя не обещах светло бъдеще. Приоритет за мен бе какво искам аз.

Алек отговори на зададените му въпроси подробно, но направи впечатление, че не се остави нито за миг да го въвлекат в интриги за майка му или за някоя от участничките. Така успя да се измъкне сух от всенародното недоволство, разразило се срещу него.

Източник:vihrogon.bg