October 03, 2024

Алекс Енева бременна с трето дете (Снахата на Маги ражда през януари догодина – Снимки)

Маги Халваджиян на седмото небе, посреща трето внуче, което май ще е кръстено на него

https://kliuki.net/bg-kliuki/aleks-eneva-bremenna-s-treto-dete-snahata-na-magi-razhda-prez-yanuari-dogodina-snimki/231337 Kliuki.net
Алекс Енева бременна с трето дете (Снахата на Маги ражда през януари догодина – Снимки)

Снахата на Халваджиян зарадва с блага вест известния продуцентски клан. Алекс вече е в шестия месец и коремчето й си личи. Очакванията са новия член на известната фамилия да се пръкне след няколко месеца. И най-вероятно бебето ще проплаче през януари 2025г.

Мъничето ще е третото поред отроче в семейството на Бебо и Алекс. Те отглеждат първородния си син Еди, който галено наричат Маугли. И появилата се по-късно негова сестричка Кай. Която е кръстена на баба Кремена.

Щастливите родители крият бременността на изкусителната хореографка. Защото все пак са притеснени, имайки предвид възрастта й. Алекс все пак е на 40 и на тези години има някакви рискове.

Бившата адреналинка спря да се показва в цял ръст. Повече от снимките й са само до кръста.И въпреки, че преди да забременее се хвалеше с идеалното и тонизирано тяло, сега изобщо не се фокусира върху фигурата си. А крие наедрялото си коремче и не го показва в мрежата.

Близки до клана Халваджиян предполагат, че третото чедо в зависимост от това дали ще е момче или момиче ще носи поне първата буква от името на известния си дядо. Както по-големите си брат и сестра. Еди носи първата буква на дядо си по майчина линия, а Кай на баба Кремена Халваджиян.

Източник: ХотАрена.нет