October 08, 2024

Алекс Гърдева от “Ергенът” чукна 37 в женска компания, размечта се за мъж и деца (Снимки)

В компания от дами психоложката отметна поредната лична година в живота си

https://kliuki.net/bg-kliuki/aleks-gardeva-ot-ergenat-chukna-37-v-zhenska-kompaniya-razmechta-se-za-mazh-i-deca-snimki/231487 Kliuki.net
Алекс Гърдева от “Ергенът” чукна 37 в женска компания, размечта се за мъж и деца (Снимки)

Днес Алекс Гърдева вече е на 37 години, а предвид ежедневието и професионалните ѝ ангажименти участието ѝ в романтичното риалити “Ергенът” изглежда забравено. Въпреки че не успя да стигне до финал, напускайки по собствено желание, тя бе считана за една от фаворитките на Виктор. В крайна сметка психоложката предпочете да си тръгне с високо вдигната глава и да не се затормозява излишно във формата.

В женска компания отбеляза Алекс 37-ия си рожден ден. Сред гостите ѝ явно са били певицата Ева Георгиева-EVA, която също се разписа с участие в “Ергенът”, и колежката ѝ Лидия. По случай празника Гърдева споделя, че първоначално са били на ресторант, а впоследствие са се преместили в бар, където я е чакало изненадващо Paris Party. Прекарването определя като чудесно, а сред подаръците ѝ се мъдрят не една и две гривни. За капак духването на свещичките е било съпроводено с пожелаването на единственото нещо, което ѝ липсва до момента – семейство с деца и прекрасен съпруг.

Така една от най-запомнящите се дами в романтичното риалити отметна поредната година в живота си. По думите на Алекс Гърдева целият живот никога не е черно-бял, напротив, многоцветен и многопластов е. С правилните хора пък се превръща в по-красиво, вдъхновяващо и вълшебно изживяване.

Източник: ladyzone.bg