септември 29, 2023

Алекса и Елица Ерски се набутаха в сръбския VIP Brother, ще се ширят в лукс и алкохол (Подробности)

Двойката не спира да се изявява във всякакви предавания

https://kliuki.net/bg-kliuki/aleksa-i-elica-erski-se-nabutaha-v-srabskiya-vip-brother-shte-se-shiryat-v-luks-i-alkohol-podrobnosti/208931 Kliuki.net
Алекса и Елица Ерски се набутаха в сръбския VIP Brother, ще се ширят в лукс и алкохол (Подробности)

Победителят в “Игри на волята” и жена му се уредиха с участие в сръбския вариант на Big Brother. Предаването е известно с ударна доза скандали и разправии по селски, а предвид балканския нрав на участниците явно се очакват доста ексцесии. Алекса и Елица влизат като двойка, при това наред с други вип персони. Форматът вече е в действие, а българските герои ще се присъединят малко по-късно. Сърбия, Босна и Херцеговина, Хърватия, Черна гора и Македония ще имат късмета да се наслаждават на всички изпълнения на участниците. Нашенските образи били много популярни и именно заради това ги поканили да забавляват зрителите. Така семейство Ерски ще се подвизава в комплект в едно от най-популярните риалитита в нашата съседка.

Мястото на подвизите им е баровска розова къща в стил барби. Луксозното творение разполага с басейн, а хладилниците обещават пълни кореми и ядене до откат. За капак пищните обеди и вечери на участниците ще бъдат гарнирани с марков алкохол в промишлени количества. Боят, скандалите и пиянските изцепки се водят запазена марка на сръбския вариант, като у нас такива ексцесии бяха тотално забранени. В Сърбия обаче явно имат други приоритети и се стремят да покажат на зрителя колкото дал бог екшън.

Източник: lupa.bg