October 05, 2024

Андреа Банда Банда се завръща на бял кон в „Пееш или лъжеш” (До нея ли опраха в Нова, че рискуват с изгонената от всякъде инфлуенсърка)

Провокативната Андреа ще седна на панела редом с Мария Игнатова, дуото Иван и Андрей и Драго Драганов

https://kliuki.net/bg-kliuki/andrea-banda-banda-se-zavrashta-na-byal-kon-v-peesh-ili-lazhesh-do-neya-li-opraha-v-nova-che-riskuvat-s-izgonenata-ot-vsyakade-influensarka/231372 Kliuki.net
Андреа Банда Банда се завръща на бял кон в „Пееш или лъжеш” (До нея ли опраха в Нова, че рискуват с изгонената от всякъде инфлуенсърка)

В неделя ще видим в поредния епизод скандалната Андреа Банда Банда, която обиколи всичките национални ефири. Но не успя никъде да си намери място. В началото стана водеща на  вечерното шоу по БНТ, после като коментатор на световното по футбол  .Но и на двете места спечели недоверие от страна на зрителите и бе отстранена. Но тя явно няма намерение да се откаже от мераците си да е на екран и продължава да се пробва.

За разлика от Банда Банда Драго Драганов е човек професионалист и с голям опит. Той е водил куп концерти и предавания по държавната телевизия. Представял е множество албуми и  от всякъде е разбирач. А музикалната осведоменост на инфлуенсърката се изчерпва с факта, че обича да слуша най-модерната музика

Така, че Андреа не се приема на сериозно от зрителите, които очакват само истински професионалисти да насочват как гостите да разпознаят кой имитира или пее наистина.

Банда Банда бе премахната от панела в „На кафе” и единствения й шанс да се върне в нова тв е само чрез някоя продукция на Халваджиян. Който от години работи с телевизията.

Следващия участник, който ще си избере с кого да направи дует е Тони Димитрова. А дали някой от новите предложения ще успее да спечели доверието на бургаската дива, предстои да видим.

Източник: Лупа.бг