September 08, 2024

Анелия каза Да! на по-младия Захаринов (Певицата показа годежен пръстен – Снимки)

Певицата се сгоди за богаташа навръх 41-ия си рожден ден

https://kliuki.net/bg-kliuki/aneliya-kaza-da-na-po-mladiya-zaharinov-pevicata-pokaza-godezhen-prasten-snimki/205399 Kliuki.net
Анелия каза Да! на по-младия Захаринов (Певицата показа годежен пръстен – Снимки)

Фолкаджийката Анелия предприе най-важната крачка в живота си и се сгоди за богаташа Любомир Захаринов. Хубавицата, която от две години си загуби ума по по-младото си гадже се похвали с  диамантен пръстен, който получи от милионера на рождени си ден.

Анелия каза Да! на по-младия Захаринов (Певицата показа годежен пръстен – Снимки)

Заралийката обяви на всички, че се е съгласила да му стане законна половинка и казала заветното Да!.

Чаровната брюнетка, която до сега никога не е афиширала аферите си с мъже все пак успя да прежали развода с Коко Динев. С когото сключи брак преди много години и роди от него единствената си дъщеря Ивон , която отгледа сама. И след като наследнчката й порасна Анелия за първи път даде гласност на връзката си с новия си любим и даже заживя в една къща с него.

Анелия каза Да! на по-младия Захаринов (Певицата показа годежен пръстен – Снимки) - Снимка 2

Любомир Захаринов е с 6,7 години по-млад от актуалната си половинка, но й предложи брак. Той е бизнесмен-милионер и има един провален брак до сега, от който е татко на две деца. Ани е категорична, че тя не е причината за развода на любимия си, но тези които я познават не й хващат вяра.

Анелия каза Да! на по-младия Захаринов (Певицата показа годежен пръстен – Снимки) - Снимка 3

Влюбената певица успя да се вземе в ръце когато Захаринов й кръшна с Алекс Богданска, вгорчи живота на моделката, а на него му прости забежката. А сега е готова да мине под венчило с него.