декември 01, 2023

Анелия лъсна с наедряло коремче на участие (Крие ли певицата бременност? – Снимка)

Заподозряха певицата в бременност заради наедрялото й коремче

https://kliuki.net/bg-kliuki/aneliya-lasna-s-naedryalo-koremche-na-uchastie-krie-li-pevicata-bremennost-snimka/209636 Kliuki.net
Анелия лъсна с наедряло коремче на участие (Крие ли певицата бременност? – Снимка)

На едно от последните си участия Анелия провокира слухове, че е бременна. Поп фолк звездата пя в продължение на три часа в столичен клуб, а гостите бяха изненадани от видимото напълняване на певицата в областта на корема.

Освен, че стомаха й бе по-наедрял, тя едва се движеше по сцената. А гостите бяха категорични, че е в очакване на бебе. Анелия явно бе притеснена и  внимаваше да не се претовари. А тоалета й не успя да прикрие набъбналия й корем. Дори напротив, ниската талия на широките дънки й подчерта закръглеността й в областта на стомаха.

Според присъстващите певицата все още не е готова да обяви благата вест. Че за втори път ще става майка и то след като има голяма дъщеря.

Да припомним на ония, които са забравили, че Анелия откри мъжа на мечтите си в богаташа Любомир Захаринов. С когото се сгодиха на 41-я рожден ден на певицата. Още след годежа тя сподели, че няма против да роди дете на любимия си:”СЛюбо често си говорим за деца. Темата ме вълнува и ако е рекъл Господ и това ще стане. Отговорността за едно дете носи майката, а отговорността на бащата е да му осигури финансовата част, както и достатъчно грижи!”

Източник:Телеграф