май 07, 2024

Анелия обра до шушка фен на участие (Певицата прибира пари като невидяла – Видео)

Анелия не си поплюва, като става дума за пачки

https://kliuki.net/bg-kliuki/aneliya-obra-do-shushka-fen-na-uchastie-pevicata-pribira-pari-kato-nevidyala-video/186291 Kliuki.net
Анелия обра до шушка фен на участие (Певицата прибира пари като невидяла – Видео)

На свое участие певицата тотално се изложи. В разгара на песента тя коленичи пред свой фен и… започна да му прибира парите. Както можете сами да се убедите, Анелия демонстрира тотална липса на задръжки. Допълнителна интрига вкара и очевидният флирт между изпълнителката и въпросния младеж. Той пък, естествено, хич не се и стеснява и буквално подава банкноти на любимката си. Подобно поведение бе добре дошло за нея, разбира се, и на практика ѝ изработи хонорара. Допълнителният хонорар, ако трябва да сме коректни.

Така Анелия за минути израсна пред очите ни като машина за пари. Без никакво стеснение тя ошушка човека и както можем да предположим, си е тръгнала със сериозна сума в джоба. Певицата е една от най-обичаните в бранша, при това кариерата ѝ започна ударно. Дори и комерсиализацията на песните ѝ в последните години не спря публиката да я харесва. И макар фолкаджийката да се превърна в една от многото в чалга средите, успехът ѝ все още я държи на първите места в занаята. Любовните ѝ драми допълнително вкарваха интрига в образа ѝ. Въпреки че се води сингъл, непрестанно ѝ биват приписвани ред връзки с богаташи. Е, Анелия обича парите и не изпитва стеснение да си ги вземе сама.