март 28, 2024

Анелия подари мощен мерцедес на щерка си (Глезлата Ивон не може да паркира якия звяр)

Изпълнителката не се скъпи, когато става дума за скъпи подаръци

https://kliuki.net/bg-kliuki/aneliya-podari-moshten-mercedes-na-shterka-si-glezlata-ivon-ne-mozhe-da-parkira-yakiya-zvyar/202877 Kliuki.net
Анелия подари мощен мерцедес на щерка си (Глезлата Ивон не може да паркира якия звяр)

По последна информация тя се е бръкнала доста дълбоко, за да зарадва единствената си щерка. Мощен мерцедес е последната играчка, с която се фука безценната ѝ Ивон. И както подобава на неопитна шофьорка, младата дама хич не я бивало в паркирането. За капак скъпата кола била огромна и никак не подобавала на неопитен водач като нея.

Именно заради размерите и мощността щерката на Анелия срещала безкрайни трудности в опитите да стопира возилото на паркинг. Ред шофьори непрестанно я нареждали, тъй като паркирала, както може, и зарязвала автомобила, докато свърши с незнайните си дела. За капак изморителното търсене на широко място си било тотално предизвикателство в наблъсканата с машини София. Наперената Ивон обикаляла дълго, докато успее да хване удачен момент да се пъхне някъде. Самочувствието ѝ обаче летяло в небесата и предвид глезотиите, с които е свикнала, едва ли ще се лиши от мощния звяр.

Огромният мерцедес по принцип не е особено добър избор за първа кола на прохождащ шофьор. Обикновено специалистите препоръчват по-лекогабаритна машина, докато успееш да се ошлайфаш в кормуването. Анелия обаче май не мисли така и е готова на всичко, за да бъде щерка ѝ №1.

Източник: show.blitz.bg