October 23, 2024

Анелия с тънка равносметка за живота си (Певицата проговори за мъжете си и за щерката – Подробности)

В разгара на лятото изпълнителката коментира както възходите, така и трудните си моменти

https://kliuki.net/bg-kliuki/aneliya-s-tanka-ravnosmetka-za-zhivota-si-pevicata-progovori-za-mazhete-si-i-za-shterkata-podrobnosti/228125 Kliuki.net
Анелия с тънка равносметка за живота си (Певицата проговори за мъжете си и за щерката – Подробности)

С изключително топли чувства тя говори за бащата на детето си – Коко Динев. Предвид думите ѝ явно пази хубавите спомени, въпреки че между тях нещата не се получиха. Периодът, в който двамата се разделят, определя като един от най-трудните в живота си. Особеното в този край е, че имат дете, и затова нещата значително се усложняват.

Към днешна дата Анелия поддържа много добри отношения с бившия си и не пропуска да сподели, че дъщеря им много прилича на него. Като характери двете дами били коренно различни една от друга, като Ивон е по-състрадателната, мека и добра в случая. Певицата споделя, че с порастването на щерката идват и моментите, в които все повече се разбират и напасват. Въпреки че засега Ивон няма амбиции в света на музиката, все пак не се изключва възможността в бъдеще да запише песен най-малкото като хоби.

За мъжа, който би допуснала до себе си, Анелия изисква да е моногамен, верен и точен, да се отличава със спокойствие и ценностна система, близка до нейната. Не държи потенциалният ѝ партньор да бъде красавец, тъй като красотата е до време – днес я има, за утре не се знае. Думите ѝ неизменно напомниха за Любомир Захаринов, с когото певицата се подвизаваше доскоро. Но само толкова – ни дума за него в интервюто.

Източник: trud.bg