май 03, 2024

Анелия се оказа пишман шофьорка (Певицата паркира като квартална мутреса – Фото)

Изпълнителката бе изловена да наглее

https://kliuki.net/bg-kliuki/aneliya-se-okaza-pishman-shofyorka-pevicata-parkira-kato-kvartalna-mutresa-foto/214740 Kliuki.net
Анелия се оказа пишман шофьорка (Певицата паркира като квартална мутреса – Фото)

Скандален кадър на пишман паркирането ѝ обиколи социлните мрежи. В една от групите във Фейсбук бе показано фото, което представя певицата в доста нелицеприятна ситуация. На въпросното кадро Анелия е паркирала джипа си тъкмо под носа на супера. Колата ѝ буквално е забила нос във входа, пречейки както на клиентите, така и на персонала. Досущ като кварталната мутреса тя не се посвенила да изгледа безмълвно гражданите, понечили да ѝ направят забележка. След като напазарувала в рамките на десетина минути, фолкаджийката се качила на возилото и отпрашила безапелационно, а гневните посетители останали с пръст в устата, без шанс дори да се посмеят на постъпката ѝ.

Анелия се оказа пишман шофьорка (Певицата паркира като квартална мутреса – Фото)

Така буквално за няколко минути Анелия събра доста негативни оценки. Според интернет маниаците може би прекалено си е повярвала, за да се държи по този начин. Предвид известността си и самочувствието, което има, тя вероятно смята, че може да си позволява някои волности. Проблемите с паркирането открай време дразнят аудиторията и подобни нагли изпълнения провокират справедливия им гняв. Независимо от успехите си в попфолк бранша певицата също е шофьор, който вероятно би се издразнил от нечий подобен гаф. Дали ще си вземе бележка от ситуацията, предстои да разберем.

Източнник: lupa.bg