април 19, 2024

Ани Цолова лъсна със смешен бретон (Вижте как се окепази журналистката – Снимки)

Хубавата бивша телевизионерка стана за смях с бретона си, изглежда като душевно болна с новата си подстрижка

https://kliuki.net/bg-kliuki/ani-colova-lasna-sas-smeshen-breton-vizhte-kak-se-okepazi-zhurnalistkata-snimki/199217 Kliuki.net
Ани Цолова  лъсна със смешен бретон (Вижте как се окепази журналистката – Снимки)

Бившата тв звезда, която от години отсъства от национален ефир от известно време публикува видеа от курсовете, които води. Промотира работата си в социалната мрежа как обучава учениците си на публично говорене и как успешно да правят презентации и да водят интервюта.

На един от клиповете обаче Ани Цолова изглежда ужасно. И то не заради друго, ами заради  новия си бретон след последната подстрижка на немирната си коса.

Ани Цолова  лъсна със смешен бретон (Вижте как се окепази журналистката – Снимки)

Дали за смешната фризура на бившата в звезда е виновен някой некадърен фризьор не става ясно. Или пък някой, който я мрази си е отмъстил за нещо. Това едва ли някога ще разберем, но се чудим дали Ани не се е видяла на какво прилича, че се пусна на видеото с такава ужасна прическа и стана за смях и резил.

Нейната колежка Гергана Гунчева, която води спорта по бТV също от известно време се подвизава със смешна фризура. Миската се изруси и накъдри коса на такива букли, че зрителите я оприличиха на Голямото пиле, известно от детското предаване „Улица Сезам.”, което вървеше по телевизиите преди години.

Ани Цолова  лъсна със смешен бретон (Вижте как се окепази журналистката – Снимки) - Снимка 2

Източник: Лупа