април 30, 2024

Анита, бившата на Рачков вилнее на Малдивите (Ник Стемпер я заведе на луксозен меден месец – Снимки)

Едва ли е очаквала блондинката да се сдобие с такъв късмет да вършее по Малдивите само дни след сватбата

https://kliuki.net/bg-kliuki/anita-bivshata-na-rachkov-vilnee-na-maldivite-nik-stemper-ya-zavede-na-luksozen-meden-mesec-snimki/221610 Kliuki.net
Анита, бившата на Рачков вилнее на Малдивите (Ник Стемпер я заведе на луксозен меден месец – Снимки)

На истински тузарски меден месец се радва прясната булка Анита Димитрова. Блондинката вече се казва официално госпожа Стемпер. А след баровската венчавка бостънският милионер вече я глези с луксозен меден месец и то на Малдивите.

Двамата с богаташа са на сватбено пътешествие и съпругът й изобщо не се е скъпил и е избрал да заведе невестата си в един от най-хубавите и скъпарски ризорти. Двойката ще се потопи в рая за седмица. Където са настанени в самостоятелна вила на самия плаж. Обзаведена с басейн и джакузи за младоженците.А колко пари е изръсил големият шеф остава загадка. Защото цените там са в голям диапазон от 8 бона на вечер до 30 хилядарки ако има и екстри.

Влюбените се взеха само преди дни на пищна церемония  в София. Анита и Ник са заедно преди по-малко 12 месеца, но се влюбват мгновено, както се казва от пръв поглед. Прибързаха със сватбеното тържество защото Анита няма американска виза. И когато се сдобие няма да има проблеми да заживеят заедно за постоянно.

А докато получи щатският документ с Ник ще се кефят на различни кътчета по целия свят. Като за начало започнаха от Малдивите.

Само едно нещо не са предвидили младоженците. Сега на Малдивите ще започне сезона на дъждовете, Че има голяма вероятност да прекарат повече време с стаята и като се върнат Анита вече да е бременна.

Източник: plovdiv24.bg