май 01, 2024

Анита Димитрова проговори за новия: Обожава да харчи за мен! (Мистериозен съперник пък я вкарал в любовна дилема – Видео)

Бившата на Рачков открехна завесата към личния си живот

https://kliuki.net/bg-kliuki/anita-dimitrova-progovori-za-noviya-obozhava-da-harchi-za-men-misteriozen-sapernik-pak-ya-vkaral-v-lyubovna-dilema-video/221046 Kliuki.net
Анита Димитрова проговори за новия: Обожава да харчи за мен! (Мистериозен съперник пък я вкарал в любовна дилема – Видео)

Настоящето ѝ е свързано с Ник Стемпер – богаташ американец, който в крайна сметка ще си вземе булка от България. Двамата се загаджиха изненадващо бързо и още по-скоростно обявиха, че са сгодени. Заговори се и за бременност, което още повече би ги подтикнало да бързат със сватбата. За момента бъдещето на Анита изглежда предначертано – бляскав живот в САЩ, където да си живее като царица.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @naichi1

От видео, споделено в Мрежата, става ясно, че русокоската е доволна от избора си на мъж. Годеникът непрекъснато ѝ купувал всевъзможни неща и практически тя била тази, която постоянно му повтаряла да спре да харчи по нея. Оказва се, че преди да го избере, е била в своеобразна любовна дилема.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @naichi1

Не е ясно кого визира като конкурент за сърцето си, но съветът на майка ѝ бил да помисли какво може да ѝ даде всеки от двамата. На единия полюс стояли постоянните изневери и опцията Анита да е само украса към имиджа на мъжа, докато в сегашната ѝ връзка равенството поставяло основата. С новия ѝ партньор отношенията се изграждали върху разбиране и емпатия, а не върху съревнованието кой да бъде по-по-най.

Източник: woman.bg