май 21, 2024

Анита Мейзер показа ретро кадри с Лили Иванова (Скандалната миска цъфти до естрадната прима преди 20 години – Снимки)

Рожденият ден на легендата на естрадната музика у нас бе повод да се появят неочаквани снимки

https://kliuki.net/bg-kliuki/anita-meyzer-pokaza-retro-kadri-s-lili-ivanova-skandalnata-miska-cafti-do-estradnata-prima-predi-20-godini-snimki/222507 Kliuki.net
Анита Мейзер показа ретро кадри с Лили Иванова (Скандалната миска цъфти до естрадната прима преди 20 години – Снимки)

Анита Мейзер явно пази изключително топли спомени с Лили Иванова, щом си позволи да покаже публично кадри с нея отпреди 20, че дори и повече години. Повод двете да се щракнат за спомен е гостуването на примата в българско заведение в Лас Вегас, а скандалната миска била единствената българка, която имала късмета да се докосне до нея толкова отблизо.

По думите ѝ са си прекарали страхотно цели два дни, като певицата безспорно е имала много запомнящ се маниер дори в пазаруването. Според Анита легендата на българската музика с един поглед фокусирала най-качественото сред стоките и ако нещо ѝ хареса, не се церемоняла никак за цената. Мейзер използва възможността и за да ѝ благодари, че ѝ е подарила черна блуза, която с гордост днес носи дъщеря ѝ. Споделя, че пази безброй спомени от познанството си с Лили Иванова, но ще ги запази за 100-тния ѝ рожден ден.

Така неочакваните кадри в Мрежата успяха да изненадат аудиторията. На снимките Анита Мейзер и Лили Иванова изглеждат доволни от взаимната си компания. От друга страна, скандалната миска провокира последователите си и с начина, по който е изглеждала тогава. Минус 20 години със сигурност си личат както при нея, така и при певицата.

Източник: show.blitz.bg