май 01, 2024

Анита на Рачков решена да побърка новата му (Камелия жертва на телефонен тормоз – Подробности)

Сянката на бившите се намесва сериозно в отношенията между водещия и новото му гадже

https://kliuki.net/bg-kliuki/anita-na-rachkov-reshena-da-pobarka-novata-mu-kameliya-zhertva-na-telefonen-tormoz-podrobnosti/212800 Kliuki.net
Анита на Рачков решена да побърка новата му (Камелия жертва на телефонен тормоз – Подробности)

Откакто двамата се загаджиха, връзката им се развива чудесно. Заговори се, че дори планират да си имат наследник и заради това се подложили и на изследвания. Повод за размисъл даде и самият Рачков, като публикува снимки от лаборатория в София. Макар и в кръга на шегата да заяви, че се гласи за лекар, любопитните веднага навързаха две и две.

Далеч не толкова спокойно обаче май е ежедневието на Камелия. Щом се разчуло за връзката ѝ с водещия, бившият ѝ побеснял и не спирал да я тероризира. Бизнеса си тя била започнала с негова помощ, затова и не спирал да ѝ напомня колко му е задължена. Не само с неговата ревност обаче трябвало да се справя.

Бившата на Митко – Анита, за която даже се смяташе, че вече го е прежалила, също се включила с телефонен терор. Блондинката успяла да намери телефона на Камелия и редовно се включвала посред нощ. За капак всеки път била и сериозно почерпена, което допълнително нагнетявало ситуацията.

Така новата двойка май се сдоби с двама сериозни зложелатели. Въпреки това Рачков и Камелия, изглежда, имат стабилна връзка, макар и да запазват дискретност.

Източник: lupa.bg