април 27, 2024

Анита на Рачков се изфука с новото гадже (Влюбените кифлеят в Турция – Снимки)

Бившата изгора на водещия отново се радва на любов и грижа в интимния си живот

https://kliuki.net/bg-kliuki/anita-na-rachkov-se-izfuka-s-novoto-gadzhe-vlyubenite-kifleyat-v-turciya-snimki/216879 Kliuki.net
Анита на Рачков се изфука с новото гадже (Влюбените кифлеят в Турция – Снимки)

И няма нищо против всички да разберат кой е новият ѝ избраник. С ново гадже се подвизава моделката, като дори двамата отскочиха и до Турция. Именно от баровски хотел в южната ни съседка се щракнаха те, сякаш за да стане ясно на всички, че Анита е обвързана.

Любимият ѝ определено е от Клуба на младоците и по възраст е в пъти по-напред в сравнение с Рачков. Двамата позират в няколко кадъра, като не се стесняват да си мятат и целувки. Така русокоската май-май обяви бойкот на самотата и смело се хвърли в нова връзка.

Раздялата ѝ с Димитър Рачков се случи неочаквано предвид всичките им суперлативи един за друг. Причината явно бе тривиална – несходство в характерите. Бившите влюбени дълго време бяха под прицела на любопитните, защото отношенията им изненадваха най-вече заради разликата в годините и вероятно в мисленето.

Е, наистина минусите са натежали повече от плюсовете, за да се стигне и до раздяла. Поне откъм възраст с новото гадже Анита Димитрова ще ѝ липсват кахъри – той определено е по-млад от предшественика си. Как ще се развие любовта им, предстои да видим.

Източник: lupa.bg