април 30, 2024

Анита на Рачков се разхвърля по бельо преди сватбата (Блондинката каза „Да” на американеца на пищно тържество – Снимки)

Часове преди да стане госпожа Стемпер булката си показа еротичното бельо за първата брачна нощ

https://kliuki.net/bg-kliuki/anita-na-rachkov-se-razhvarlya-po-belyo-predi-svatbata-blondinkata-kaza-da-na-amerikaneca-na-pishtno-tarzhestvo-snimki/221347 Kliuki.net
Анита на Рачков се разхвърля по бельо преди сватбата (Блондинката каза „Да” на американеца на пищно тържество – Снимки)

Анита на комика Рачков, която е по-известна така, отколкото с фамилията си Димитрова сключи брак с богаташа от САЩ Ник Стемпер. Който се знае под името  Нико Бец. Младоженката пусна фотоси от подготовката за венчавката. Която се случи в столичен луксозен хотел.

Анита се показа по дантелени гащи и сутиен, а и с було. Нещо, която не се бе случвало до сега. Тя надмина дори плеймейтката Златка Райкова. Която от хорска срам не си бе показвала бельото за първата брачна  нощ.

Почитателите на Анита се надяват блондинката да не лъсне в тоя си вид на самото тържество защото ще засрами по-възрастния си съпруг. Който е само с 21 години по-стар от нея, докато Рачков бе с 27.

Иначе на сватбеното тържество младата Анита бе чаровна красавица в бялата си рокля, досущ като булка. Само дето последователите я нападнаха за безсрамната й визия по бельо :”Защо се опорочи като невеста, показвайки си бельото? Една булка за това се облича в бяло, за да символизира почтеност, а ти демонстрира срамотиите си!”, захапаха я те.

Майка й също не спази традицията и се издокара с бяла рокля като булката. Това е доста неуважително,казват за нея вещи по сватбите. Коментират я, че с много непорочна тъща се е сдобил младоженеца, визирайки родителката на Анита.

Източник:Лупа.бг