май 04, 2024

Анита на Рачков стяга живот в Щатите с новия (Годеникът още крие изгората си от родата – Подробности)

Новините около бившата на водещия сякаш извират в последните дни

https://kliuki.net/bg-kliuki/anita-na-rachkov-styaga-zhivot-v-shtatite-s-noviya-godenikat-oshte-krie-izgorata-si-ot-rodata-podrobnosti/217645 Kliuki.net
Анита на Рачков стяга живот в Щатите с новия (Годеникът още крие изгората си от родата – Подробности)

След като показа новото гадже, тя стяга и тежка сватба. Актуалната клюка носи, че планът пред влюбените бил Анита за постоянно да се засели в САЩ, откъдето е и въпросният годеник. От няколко месеца русокоската се подвизавала в Бостън, като занапред пребиваването ѝ щяло да стане постоянно.

Предвид непрестанните кадри с прословутия пръстен с диамант, който получила от 46-годишния богаташ, сватбата изглежда се задава. Въпреки че Димитрова е по-обрана в социалните мрежи, все пак наскоро показа потенциалния си партньор в семейния живот. Двамата, изглежда, не спират с воаяжите по света и у нас, а последният им кадър е от Барселона – разбира се, с акцент върху бижуто на ръката ѝ.

Доколко бъдещият сватбен тандем е сериозен, а не само провокация в Мрежата, засега историята мълчи. Ник е променил статуса си във Фейсбук на “сгоден”, профилната му снимка също е красноречива. След завършването на университета, оправният младеж става вицепрезидент в медицинска компания. Понастоящем ръководи компанията Sanofi. Според информацията той обаче го играе леко потаен. Семейството му все още не познавало уж бъдещата му съпруга, включително и сестра му, с която били много близки.

Източник: show.blitz.bg