април 19, 2024

Анорексия или...? Венета Харизанова съвсем окльощавя (Моделката заприлича на проскубано пиле от слабост – Снимки)

Венета Харизанова доста притесни феновете си

https://kliuki.net/bg-kliuki/anoreksiya-ili-veneta-harizanova-savsem-oklyoshtavya-modelkata-zaprilicha-na-proskubano-pile-ot-slabost-snimki/196099 Kliuki.net
Анорексия или...? Венета Харизанова съвсем окльощавя (Моделката заприлича на проскубано пиле от слабост – Снимки)

Последните ѝ кадри в Инстаграм говорят едно – тя сякаш едва се държи на краката си от слабост. Макар и никога да не е била дебела, в последно време моделката цепи мрака със слаботелесните си форми. Така мнозина се запитаха всичко ли е наред с любимката им. Безспорно в последните години доста професионалистки в бранша търпят негативи заради теглото си. Ниското тегло обаче директно обещава да ги прати в капана на анорексията. Венета Харизанова пък винаги е била модел за подражание сред младите момичета и подобна перспектива не изглежда добре за никого.

Тъй като вече е на 42 години, може би на повечето хора им се иска лекичко да се позакръгли. Последният ѝ кадър в мрежата впери погледите изцяло в краката ѝ – тънички като солети и дори позагубили човешка форма. Има ли проблеми с килограмите, за момента не знаем. Поне самата Харизанова не е коментирала възможни трудности.

Каквато и да е причината за драстичното ѝ слабеене и поддържане на слабостта, вероятно е време да се поглези с нещо сладичко например. И ако кокалите отиват по-скоро на някоя 13-годишна девойка, за жена на 42 са си смешна картинка. Работата трябва да върви, но далеч не е всичко в този живот.