април 28, 2024

Антоанет Пепе бременна в шестия месец от Иво Карамански (Александър Сано и Нели Атанасова чакат първо внуче – Снимки)

Семейството на актьора Алексадър Сано е в трепетно очакване на внуче, снахата Антоанет Пепе ражда в началото на май

https://kliuki.net/bg-kliuki/antoanet-pepe-bremenna-v-shestiya-mesec-ot-ivo-karamanski-aleksandar-sano-i-neli-atanasova-chakat-parvo-vnuche-snimki/218438 Kliuki.net
Антоанет Пепе бременна в шестия месец от Иво Карамански (Александър Сано и Нели Атанасова чакат  първо внуче – Снимки)

Жената до доведения син на актьора Антоанет Пепе вече не може да крие порасналото с коремче, Половинката на Иво Карамански-младши, която вече е майка на три деца от двама различни мъже очаква 4-то бебе от наследника на убития преди години мафиот Иво Карамански.

Въпреки, че известната влогърка се опитва да заблуди последователите си в Ютюб и Инстаграм като носи от ден на ден все по-свободни дрехи или на снимките не акцентира на коремчето си най-накрая истината лъсна на яве.

Тя пусна видео стори, на което позира с голям корем , от което се разбра, че с Иво ще стават и то много скоро родители. А Сано и Нели ще гушнат първородно внуче.

Любовната афера на Пепе с Иво се разви шеметно, което не е за учудване познавайки характера на Антоанет. За никого не е тайна, че 3-те  й деца са от 2-ма различни мъже. Всяка от връзките й не продължи повече от 3 години. Приличат си и трите й раздели, които се дължат на несходство на характерите и охладнели чувства.

Антоанет е първата сериозна афера на сина на Кръстника, която се случи след катастрофата, която преживя, но си загуби едната ръка. С Пепе се срещат около една година и Иво няма търпение да стане татко. Но майка му и пастрокът не ликуват от щастие, че ще бъдат баба и дядо.

Източник: Лупа.бг