декември 09, 2023

Антоанет Пепе и Иво Карамански се глезят на СПА във Велинград (Влюбените се показаха от спалнята – Снимки)

Влюбените инфлуенсъри свободно демонстрират връзката си и се радват на луксозна почивка във Велинград

https://kliuki.net/bg-kliuki/antoanet-pepe-i-ivo-karamanski-se-glezyat-na-spa-vav-velingrad-vlyubenite-se-pokazaha-ot-spalnyata-snimki/198913 Kliuki.net
Антоанет Пепе и Иво Карамански се глезят на СПА във Велинград (Влюбените се показаха от спалнята – Снимки)

Инфлуенсърите Антоанет Пепе и Иво Карамански след като официализираха връзката си след интервюто при Мон Дьо започнаха да споделят с феновете си много снимки и клипчета. От които разбираме, че най-сетне са намерили свободно време само за себе си и са се отдали на скъпа  луксозна ваканция в българската спа столица, а именно курорта Велинград.

Двойката се наслаждава освен на лукса в хотела и на кристално чистия въздух и приказната природна гледка, която се вижда от прозореца. Е, не плащат по 12 бона за стаята, но все пак 300 лв са си сума.

Карамански не се сдържа  се похвали с фото от спалнята, в която се гушка с Антоанет. А последователите на любимата му се чудят дали в най-скоро време Пепе няма да ги изненада с новината, че четвъртото бебе е на път.

Но все пак трябва да охладим страстите на феновете и да ги предупредим, че  влюбените се кефят на спокойствие, което имат в момента. Макар Антоанет да отглежда сама три деца, всичките се нуждаят от внимание. Но тя е оправна жена и майка и успява с умение да балансира между грижите за тях, ангажиментите си и интимните си отношения.