април 27, 2024

Антония Петрова и Диона заляха със злъч и злоба родните знаменитости (Вижте как ги оплюха)

Повехналата Мис Бългрия и филкаджийката Диона не скриха злобата си в класацията ТОП 10 на „Животът по действителен случай”

https://kliuki.net/bg-kliuki/antoniya-petrova-i-diona-zalyaha-sas-zlach-i-zloba-rodnite-znamenitosti-vizhte-kak-gi-oplyuha/198149 Kliuki.net
Антония Петрова и Диона заляха със  злъч и злоба родните знаменитости (Вижте как ги оплюха)

Повехналата пернишка миска Антония Петрова , прочута като Мис Крокодил коментира незнайно защо нашенски знаменитости, които се фукат с висок стандарт на живот.

На крайна позиция се озова Коцето. А коментарът на милионерската съпруга никак не бе ласкав. „А …Коцето ли.,  че къде видяхте лукс. Появява се по някакви риалити шоута, а там участват хора , които са дошли да спечелят някой лев”, подхвърли госпожа Батинкова.

Обаче като разбра лайфстайла на фолк идола веднага се извъртя и го нарече лицемерник, защото се прави на човек от народа, а всъщност си живеел като богаташ.

След него се нареди Глория Петкова. Която има луксозен живот, благодарение на мъжа си. Антония, която споделя подобна съдба, отбеляза високомерно, че едно обикновено момиче стига далеч, ако е на издръжката на богаташ.

В този момент се намеси певицата Диона и се оказа много  по-зла и заяви:” Такива личности, които за да разбера дали ги познавам трябва да потърся в Гугъл,ги смятат за неизвестни,”, през зъби каза фолкаджийката и добави: „Познавам само една с това име и тя е певица”.

Появи се моделката Алекс Богданска  и Тоца я заби така: „Никъде из цял свят не съществува професията инфлуенсър”, и добави, че лукса, който Алекс демонстрира е бутафорен и тя не може да си позволи истински.

Все пак в прилив на снизходителност Тоца добави, че я съжалявала след развода с Дани. Като побърза да зачеркне и Галин, като попита: „Кой фолкаджията ли? Какво търси той с тази класация”

Обаче, на Антония й се наложи да коментира и себе си. Тя бе поставена на седмо място. Тя визра себе си като обяви, че миските са известни с това, че умеят да се оправят, имайки предвид брака си с Ивайло Батинков.

Диона обаче не издържа и я закла с 1 изречение: „Не слагайте хора, които с нищо не са известни”

Един от другите коментатори добави, че самата надебеляла Антония не показва стандарт с парите, които сама е спечелила.

Една стъпка нагоре се нареди Николета Лозанова. А само този факт развали настроението на Антония, която изстреля: Нито може да говори, нито нищо, по добре да не си отваря устата. На снимките хубава, ама в действителнист ….”

Добре, че на първите позиции се оказаха мъже – Васил Найденов и Христо Сточков, че пернишката миска да си отдъхне: „Ето хора, които са заслужили, ама как сте ги нагласили до Николета и тая Богданска”

На второто место бе класирана  Дарина Пвлова и Антония пак даде воля на злобата си: „Всичко е наследила от Илия. Няма собствени заслуги за луксозния си живот”, категорична бе най-нехаресваната Мис България от Перник.