юли 27, 2024

Антония Петрова, която крие истинската си възраст тъжи за младостта (Миската се показа като абитуриентка – Снимки)

Антония преди корекциите била наистина красива госпожица

https://kliuki.net/bg-kliuki/antoniya-petrova-koyato-krie-istinskata-si-vazrast-tazhi-za-mladostta-miskata-se-pokaza-kato-abiturientka-snimki/224059 Kliuki.net
Антония Петрова, която крие истинската си възраст тъжи за младостта (Миската се показа като абитуриентка – Снимки)

Застаряващата миска се разтъжи по младостта и се показа от преди 21 години когато  е била абитуриентка.  И от времето когато е нямала нито една корекция по себе си. Младото момиче позира за снимка в тоалет вдъхновен от самата Бритни Спиърс. В синя рокля,, която е последен писък на модата от 2003 г. а косата на Антония Петрова е сплетена на 333 тънки плитки, досущ като на поп принцесата.

Мис България споделя, че за бала си е имала две рокли, една за изпращането  в училище и една за гала вечерята. За официалният тоалет сегашната госпожа Батинкова разказва, че бил ушит изцяло от кожа  и шифон, със специално проектиран от нея корсет със сребърни орнаменти. Обувките на бъдещата миска също са поръчкови, пак по модел на Бритни по неин клип.

Феновете на мадам Батинкова недоумяват защо й са й били нужни всичките тези корекции  и реагират така: „Вие сте била страшно  красива жена, защо бе нужно да си правите всичките тези корекции?”, а друг добавя: „Това все едно е друга жена, тотално различна изглеждате,  но повече ми харесвате преди тунинга!”

Източник: Инстаграм