април 27, 2024

Антония Петрова лъсна с нови огромни бомби (Перничанката ги размята на концерта на Хари Стайлс – Снимки)

Надебелялата напоследък миска се изфука с нов силикон, видя клюки.нет

https://kliuki.net/bg-kliuki/antoniya-petrova-lasna-s-novi-ogromni-bombi-pernichankata-gi-razmyata-na-koncerta-na-hari-stayls-snimki/205703 Kliuki.net
Антония Петрова лъсна с нови огромни бомби (Перничанката ги размята на концерта на Хари Стайлс – Снимки)

Антония Петрова-Батинкова не спира да ни атакува с нови снимки от лъскавия си начин на живот. Като последните й публикации са от състоялия се на 08.07. концерт на британската звезда Хари Стайлс във Виена.

Явно веднага след рождения ден на втория син на семейството, който на 7 юли стана на 1 годинка с благоверния си съпруг са отлетели за австрийската столица да присъстват на звездното събитие.

На кадрите, с които се хвали госпожа Батинкова я виждаме как полюшва огромните си гърди в такт с музиката и си припява на едно от парчетата на музикалната звезда. Естествено липсват всякакви коментари относно външния вид на пернишката миска. Която ги е забранила да не й се подиграват на едрата й фигура. Но бюста й е впечатляващ и огромен, няма как да не се набие на очи.

Антония Петрова лъсна с нови огромни бомби (Перничанката ги размята на концерта на Хари Стайлс – Снимки)

Семейство Батинкови надебеляха видимо след като заедно се отдават на кулинарен разврат по ресторанти и вкъщи. Съпругът й е известен като голям майстор в домашната кухня и това се отрази както на него така и на благоверната му половинка.

Антония Петрова лъсна с нови огромни бомби (Перничанката ги размята на концерта на Хари Стайлс – Снимки) - Снимка 2

А хората коментират в различни форуми, че Антония и Ивайло са си лика и прилика. Господин Батинков , който има вид на добродушен мъж по нищо не се различава  от миската. Той с удоволствие участва в парвенюшкия панаир, който половинката му редовно спретва. Уйдисва й на акъла да се похвалят на аудиторията как са се замогнали по време на пандемията.

Антония Петрова лъсна с нови огромни бомби (Перничанката ги размята на концерта на Хари Стайлс – Снимки) - Снимка 3

Феновете са категорични, че нормален мъж-бизнесмен  няма да допусне съпругата му толкова много да парадира и се излага: „И той е същия селяк като нея!”, коментират хората.