април 25, 2024

Антония Петрова накрая ще гръмне от дебелина и хвалби (Миската лъсна като руска тьотка – Снимки)

От мис България няма и помен, нашишкавялата миска мяза на дебела руска матрона

https://kliuki.net/bg-kliuki/antoniya-petrova-nakraya-shte-gramne-ot-debelina-i-hvalbi-miskata-lasna-kato-ruska-tyotka-snimki/199647 Kliuki.net
Антония Петрова накрая ще гръмне от дебелина и хвалби (Миската лъсна като руска тьотка – Снимки)

Антония Петрова се показа от поредната почивка, този път от зимен курорт в Австрия. Напращялата госпожа Батинкова сметна за необходимо да обяви на всички, че семейството й обича пътешествията и не се задържа дълго на едно място. В момента се глезят на ски ваканция в Зьолден. И след като бяха месец на Малдивите, сега заведоха децата на 3 000 м височина да подишат свеж въздух.

Антония Петрова накрая ще гръмне от дебелина и хвалби (Миската лъсна като руска тьотка – Снимки)

Не, че някой се интересува къде е Тоца и мъжа й, но хората  се чудят кога им остава време да работят и да изпълняват служебните си задължения. Не случайно с Иво Батинков са станали двойни  от такова угаждане по ресторанти и софри.

Антония Петрова накрая ще гръмне от дебелина и хвалби (Миската лъсна като руска тьотка – Снимки) - Снимка 2

На снимките в близък план Антония изглежда все едно всеки момент ще гръмне, така се е подула, че нито грим, нито фотошоп може да скрие дебелината й. Нищо не е останало от предишната мис България и мисис Русия.

Антония Петрова накрая ще гръмне от дебелина и хвалби (Миската лъсна като руска тьотка – Снимки) - Снимка 3

Малко преди Батинкови да отпътуват за Австрия семейството посети тазгодишния карнавал Сурва Перник 2023. И от там госпожата ни заля с куп снимки, на които позира с майка  си, баща си и по-големия си син.

Антония Петрова накрая ще гръмне от дебелина и хвалби (Миската лъсна като руска тьотка – Снимки) - Снимка 4

Бившата красавица обаче не допуска коментари в социалната мрежа. Сакън, някой  да не коментира потресаващия й външен вид, на жена на средна възраст, загубила цялата си сексуалност.