юни 27, 2024

Антония Петрова отпразнува 6 години с Батинков във въздуха (Миската и мъжът ѝ с романтична годишнина на балон – Снимки)

Семейството не щади сили и средства, за да демонстрира любовта си

https://kliuki.net/bg-kliuki/antoniya-petrova-otpraznuva-6-godini-s-batinkov-vav-vazduha-miskata-i-mazhat-s-romantichna-godishnina-na-balon-snimki/225320 Kliuki.net
Антония Петрова отпразнува 6 години с Батинков във въздуха (Миската и мъжът ѝ с романтична годишнина на балон – Снимки)

Двамата се срещат на 17-и март, а само три месеца по-късно – на 17-и юни, си казват “да” на романтична плажна сватба в Гърция. Затова и всяка година намират начин да отпразнуват подобаващо годишнината си. Този път Антония Петрова и мъжът ѝ явно са решили буквално да полетят във въздуха.

За целта се качват на балон с горещ въздух, където е позиционирана и маса, отрупана с напитки и някои изкушения. Макар и тесничко, мястото явно е достатъчно, за да се насладят както един на друг, така и на красивата гледка.

 

Миската използва кадрите, за да благодари на съпруга си, че е неин спътник в живота. По думите ѝ всяка година изненадите по случай годишнината са различни. Независимо от мястото, което посещават, обаче любовта им става по-силна и по-дълбока. Така шестата година на семейството бе почетена във въздуха, не без опцията да си направят и доволно количество снимки.

С Батинков непрестанно пътуват по света, показвайки кадри от различни екзотични дестинации. Днес вече се радват и на две деца, които също са герои в приключенията им. И ако се доверим на думите на Антония Петрова, никой не знае какво ще измислят с Ивайло за следващата година.

 

Източник: woman.bg