април 19, 2024

Антония Петрова роди второ момче (Вижте как кръсти бебето – Снимки)

https://kliuki.net/bg-kliuki/antoniya-petrova-rodi-vtoro-momche-vizhte-kak-krasti-bebeto-snimki/166507 Kliuki.net
Антония Петрова роди второ момче (Вижте как кръсти бебето – Снимки)

Миската се похвали, че е родила второ мъжко бебе и го кръсти на баща му

Антония Петрова отново е станала майка. Самата тя обяви в профила си в Инстаграм, че е дала живот на второто си дете на впечатляващата дата 07.07. И то както самата тя твърди раждането се е случило по напълно естествен начин. Въпреки, че някои се съмняват.

Миската, която до последно криеше бременността си и не се снимаше с наедрял корем сега пусна в профила си множество снимки и от плажа. На които се вижда, че е ходила по почивки в напреднала бременност.

Чак след като на бял свят се появи Ивайло Батинков – младши тогава госпожата си позволи да демонстрира коремчето си. Мъникът ще носи името на баща си Ивайло, но отсега майка му обяви, че ще му вика глезено Ив.

Тя изказа благодарности на целия екип от лекари, който й помогнал раждането да мине добре. Но най-вече поздравява доктор Ана Чорбова, при която е родила и първия си син.

Миската не показа снимка на новороденото, но се хвали, че семейство Батинкови са станали четирима. И не крие, че са най-щастливите родители на света защото са мама и татко на двама сина.