октомври 01, 2023

Антония Петрова съвсем наедря и загрубя, не смее да се пусне по бански (Миската парадира семейно щастие на снимки с фотошоп)

Мис България, по-известна като Тоца цял месец отсъства от социалната мрежа и се появи с гръм и трясък

https://kliuki.net/bg-kliuki/antoniya-petrova-savsem-naedrya-i-zagrubya-ne-smee-da-se-pusne-po-banski-miskata-paradira-semeyno-shtastie-na-snimki-s-fotoshop/207673 Kliuki.net
Антония Петрова съвсем наедря и загрубя, не смее да се пусне по бански (Миската парадира семейно щастие на снимки с фотошоп)

Антония Петрова ненадейно изчезна от Инстаграм и след рождения ден на малкия й син и спря да публикува. Това учуди феновете на Мис България и те се питаха какво се случва с нея.

Но ето, че не мина много време пернишката презряла хубавица наводни мрежата със снимки от лятната ваканция на семейство Батинкови в Гърция.

С кадрите очаквано не пропусна да уведоми последователите си с просперитета на фамилията си и пълното им семейно щастие.

Госпожа Батинкова обаче не се пусна по бански костюм, а в жегите се съблича само по горнище на бански. Всички да видят новите й силиконови гърди, с които от известно време се хвали.

Фотосите й обаче обилно са фотошопирани защото с благоверния си съпруг така са наддали на килограми, че не са приятна гледка, ако се покажат напълно натурални.

Единственото, което не можем да отречем е, че Батинкови са родители на две хубави русокоси момчета със сини очи – Благовест и Ивайло.

И ако има с какво да се похвалят това са наследниците им. Които са истински  сладури, стига да не ги разглезят прекалено.

Източник: Инстаграм