април 28, 2024

Антония Петрова се фука с коледната си украса (Миската прекали с броя на дръвчетата у тях - Снимки)

Мис България 2009 не се отказа от грозния си навик си да се хвали и изхвърля

https://kliuki.net/bg-kliuki/antoniya-petrova-se-fuka-s-kolednata-si-ukrasa-miskata-prekali-s-broya-na-dravchetata-u-tyah-snimki/215123 Kliuki.net
Антония Петрова се фука с коледната си украса (Миската прекали с броя на дръвчетата у тях - Снимки)

Коронованата за най-красива българка преди повече от 10 години се похвали, че коледния дух я е завладял и то отдавна. Блондинката, която в последно време промени коренно визията си и стана малко по приемлива на вид, няма го тежкия грим, с който се мацотеше обилно, не можа да се откаже от вредния си навик да дразни феновете си с хвалби.

Антония Петрова се фука с коледната си украса (Миската прекали с броя на дръвчетата у тях - Снимки)

Точно по типичен свой стил майката на две момчета се изхвърли, че е украсила в дома си не една, а няколко коледни дръвчета. Като държала елхите да са естествени и живи.

Антония Петрова се фука с коледната си украса (Миската прекали с броя на дръвчетата у тях - Снимки) - Снимка 2

Антония има елха в кухнята, на масата ,на плота на бара и голяма в хола. Всичките те са украсени само с топки от стъкло, а не с играчки от пластмаса. Госпожа Батинкова призна, че им стара колекция от такива топки, но всяка година добавя и по нещо ново.

Антония Петрова се фука с коледната си украса (Миската прекали с броя на дръвчетата у тях - Снимки) - Снимка 3

Двете й момчета Бест и Ив, които имат отделни спални също се радват на коледната украса в стаите си. Майка им сподели, че стаята на Бест е в червено, на мъника  Ив е в зелено.

Един ден преди да украсят дома си  Благовест минал през дома на баба си и помогнал и на нея да си спретне къщата за Коледа.Мадам Батинкова не пропусна да изтъкне, че и в офиса елхата е нейно дело.

Антония Петрова се фука с коледната си украса (Миската прекали с броя на дръвчетата у тях - Снимки) - Снимка 4

Елхата в офиса на Батинкови

Трябва да отбележим, че наистина миската е заложила на традицията и няма нищо кичозно в коледната й украса.Само дето е прекалила с броя на дръвчетата.

Източник: Телеграф