април 27, 2024

Антония Петрова втрещи с огромни бомби по-големи и от кокосов орех (Миската се изтипоса с тънки като клечки крака, пак е играл фотошопа)

Мис България не се отказа от фотошопа, изтъни си краката, но бюста й е огромен

https://kliuki.net/bg-kliuki/antoniya-petrova-vtreshti-s-ogromni-bombi-po-golemi-i-ot-kokosov-oreh-miskata-se-iztiposa-s-tanki-kato-klechki-kraka-pak-e-igral-fotoshopa/216106 Kliuki.net
Антония Петрова втрещи с огромни бомби по-големи и  от кокосов орех (Миската се изтипоса с тънки като клечки крака, пак е играл фотошопа)

Както е известно  пернишката миска от скоро време се подвизава в екзотичната дестинация на Малдивите и щедро се показва в оскъдно облекло. Не спира да се пуска по бански и по къси гащета, нещо което на родна земя не може да прави по това време на годината.

Антония Петрова втрещи с огромни бомби по-големи и  от кокосов орех (Миската се изтипоса с тънки като клечки крака, пак е играл фотошопа)

Тоца, както е по-популярна сред последователите си в Инстаграм ги засипва с куп снимки и им показва луксозния си начин на живот. Това обаче което прави впечатление на феновете на 39-годишната блондинка са огромните й силиконови гърди. Които не спира да демонстрира. Особено на ония снимки, на които се е щракнала под палма се виждат силиконовите й бомби, които по размер са по-гигантски и от кокосов орех.

Антония Петрова втрещи с огромни бомби по-големи и  от кокосов орех (Миската се изтипоса с тънки като клечки крака, пак е играл фотошопа) - Снимка 2

За сметка на бюста тялото й и най-вече дългите й крака изглеждат прекалено слаби за ръста на секси  мадамата. Някои ги оприличават на две клечки. Антония отново е използвала фотошоп за да обработи  крайниците си и да изглежда слаба. Ева ли се е стопила  толкова по време на празниците при тоя разгулен начин на живот, просто е вкарала компютърната програма в действие, за да шашне феновете си с фигура след двете раждания на момчетата си.

Източник: Бг днес