май 01, 2024

Антония Петрова яхна слон (Миската и семейството ѝ се фукат с преживявания в Бали – Снимки + Видео)

Г-жа Батинкова се наслаждава на хубавото време на острова

https://kliuki.net/bg-kliuki/antoniya-petrova-yahna-slon-miskata-i-semeystvoto-se-fukat-s-prezhivyavaniya-v-bali-snimki-video/221210 Kliuki.net
Антония Петрова яхна слон (Миската и семейството ѝ се фукат с преживявания в Бали – Снимки + Видео)

С пукването на пролетта започва поредният маратон в живота на семейството, поне що се отнася до пътуванията по екзотични места. Последните им дни явно са доста натоварени откъм преживявания – този път в Бали. Наред с обичайните разходки и снимки сред типичната растителност в района Антония Петрова успя да се качи и на слон.

В компанията на децата си миската се е разположила удобно върху животното, а опитен “шофьор” го направлява сред водата. Удоволствието явно се предлага в зоопарка в Бали, като Батинкова изрично предупреждава, че там за животните се грижат прекрасно. И докато пътуването върху гърба на слона продължава и по суша, тя не престава да снима, забавлявайки се с наследниците си.

Ваканцията на семейството явно е започнала преди седмица и от тогава насам Антония Петрова неведнъж е публикувала снимки и видеа от преживяванията си.

В компанията на мъжа си и на децата не пропуска възможността да се изфука както със спокойствието на местността, така и с атракциите, които предлагат местните.

Бали е традиционна дестинация по това време на годината, защото все пак, докато в България все още се носят и дълги ръкави, там спокойно можеш да се разхвърляш и по бански.

Източник: Инстаграм